Honzo, omlouvám se, opravdu jsem psal o dovozu aut pro sebe a ani slovo o žádném byznysu. (Jistě jste si toho v tom svatém rozhořčení jen nevšiml
) Proto jsem si mohl dovolit být opatrný a pečlivý a investovat do toho i jisté úsilí. Jistě bych ale (a bezpochyby na to má právo kterýkoli zákazník) nebyl méně opatrný, kdybych - zase pro sebe - kupoval mašinu nebo auto od Vás či jiného prodejce / dovozce.
Nemám tedy (překvapivě?
) žádnou zkušenost s přetáčením tachometrů, připadá mi to jako svinstvo, a nechtěl jsem Vám zkreslit žádnou nabídku. Má poznámka byla jen o tom, že pokud nelze počet majitelů zjistit (a chápu to), nepsal bych "1", ale "nelze zjistit". Což přeci jen v souvislosti s dobrým stavem skútru, který dokážete zaručit, vyvolá v klientovi pocit, že jednáte férově a může Vám věřit.
Není to vážně žádný útok a podrážděné reakce jsou zbytečné. Už jsme se potkali, jste docela sympatičtí kluci a nemám důvod Vám přát neúspěch. Ahoj, M.
(P.S. jen jedno si ještě neodpustím: na to rýpnutí do pravopisu, prosím, zapomeňte
, opravdu jsem si ale jist, že k nějaké úrovni - i obchodního - styku patří i stejná úroveň vyjadřování a prezentace. Mám s tím, žel, jistou negativní zkušenost, kdy jsme přišli o kšeft za minimálně 15 mil. zřejmě jen kvůli obchodníkovi, takže to myslím vážně. Jistě jste to tak ale nemyslel, že "neřešíte pravopis" atd., protože pak by přece někdo mohl za omezence považovat Vás.)
Omlouvám se všem za dlouhý off-topic, víc už toho nebude, slibuji.