od Lubik » 18 dub 2013, 12:46
Nesouhlasím,
před 14ti dny jsem vybíral nové skůtra, takže jsem si je chtěl všechny projet. Bez projetí se špatně vybírá
Honda, Yamaha - u Nás značkový prodejci v Mladé Boleslavi bez jakéhokoliv problému.
Piaggio,Aprilia - naprosto v pohodě, Derbi - měli hubu plnou keců, ale nakonec půjčili - opět Mladá Boleslav.
Kymco - místní autorizovaný prodejce mi vyjmenoval všechno v čem je Kymco lepší než konkurence, ale ani mi skůtr nevytlačil z prodejny - takže u jediného Kymca jsem neuspěl. Nevím proč se Kymco nechce pochlubit svojí kvalitou.
Ale má ho u Nás jeden maník co ho znám a ten mi ho půjčil - musím říct, že to bylo bylo příjemné svezení.
Takže musím souhlasit s TUNEREem, Kymco nechce potenciálnímu kupci ukázat slabiny svých skůtrů.
Ale zase musíme brát, že Kymco je o 15-20 tisíc levnější, takže od toho nelze očekávat zázraky,jak v přístupu prodejce, tak v kvalitě skůru, tak v následném servisu - ale s tím do toho zájemce o Kymco jde a počítá s tím.
Vždyť to prodávájí na vesnici v garážích.kde mají třeba 2 kusy od jednoho modelu, takže když jeden bude předváděcí, tak nebudou mít co prodávat, ale zase ... jako vždy jsou na prvním místě peníze s mě se svezení na Kymcu (Agility) moc líbilo, za ty peníze nenajdeme na trhu lepší skůtr (nový)