Ahoj všichni, chtěl bych poděkovat za všechny Vaše reakce. Teď zkusím postupně taky něco odepsat
No já jsem si právě myslel, že si to budu moct odzkoušet a ejhle, oni tam mají jenom nové suché stroje, takže posadit se můžu, ale to mi toho posezení zase moc neřekne. Stejně jako u aut, tam jsem se projel s několika modely a jsem zamilovaný do jednoho díky jízdním vlastnostem.
Netuším jestli se mi bude na delší projížďce dobře sedět, jak s nohama, jak žehlí cestu podle velikosti kol. Jak se rozhodnu a koupím, tak už nebude cesty zpět.
Tak já bych to po Vás ani půjčit nechtěl, už vidím sám sebe jak to někomu půjčuju
Já jsem z Ostravy, a co jsem narychlo koukal na prodejny Kymco, tak nedávno mi to házelo dvě prodejny, teď už jenom jednu, takže asi zavřeli. Takyže měli sídlo v takové nebezpečné čtvrti
Jinak s tou Prahou, to jsem psal, protože tady jezdím docela často pracovně, první posty sem psal z pendolína do Prahy, teď zase píši z pendolína do Ostravy
V Praze by se jim asi nelbílo, že si to u nich zkusím a koupím v Ostravě
Takže pokud víte o nějaké dobré prodejně v Ostravě a okolí sem s ní. Do té prodejny v Praze se dostanu kdo ví kdy a to jen na zkoušku a to by mi bylo asi blbé.