Tak jsem byl ještě jednou skouknout to SHčko s mojí pracovní taškou a výsledek je u háčku ten už minule předpokládaný čili háček je o cca 6-7 cm níž, než ucho tašky a to i když taška stojí na zemi, takže za tímto účelem pro mě nepoužitelný. U kufru též nicmoc, je malý a taška se do něj nevejde. Takže možnosti jsou dvě, buď koupit menší tašku, nebo větší kufr, finančně to vyjde nastejno, při čemž u druhé možnosti by byla velká škoda vzdávat se toho fakt nádherného origo kufru v barvě motorky a Honda-designu.
No v skrytu duše jsem doufal, že bych tam ten kufr nějak dostal, ale i když se to nepodařilo, tak až se oteplí, tak půjdu projet oba skútry a pak budu muset udělat nějaké rychlé ric-pic rozhodnutí. O Xenteru moc uživatelských textů na netu moc není (resp. žádné), tak tam to nejspíš bude o pocitu z projížďky a o SHčku do té doby budu pročítat vlákno o SHčkách, resp. těch pár prvních uživatelských postřehů, které tam o té 2013tce jsou.
Co je mi trochu divné u té Yamahy je, že o ní fakt nic není na netu od jejích uživatelů, resp. ono to koresposponduje i s tím, že prodejce v Yamaze zmínil, že prodali jen 3 ca celej loňskej rok letos jestli jsem to správně pochopil, tak nejspíš žádnou. No nový SHčka půjdou na dračku, to je vzhledem k jejich dlouhe historii jasný a bezesporu to bude platit i u nových "nevyzkoušených" modelů, porotože zatím byly nejspíš i všechny předchozí modely v pohodě. U té Yamahy je nejpíš momentální pozice horší, protože pokud vím, tak model Xenter neměl žádné předchůdce, takže namá žádnou historii, ..... tak si říkám, jestli te to to, čeho se lidi bojí, nebo jinak netuším, proč se moc neprodávají Páč jinak ten skůtr je, až na ten malej prostor pod sedlem, absenci zadního kotouče a možnosti ABS, alespoň dle mého názoru celkem dokonalej a to jak výkonem, tak zpracováním, tak i designem a mnoha jinýma stránkama ohledně všeobecné praktičnosti a po několika těchto stránkách je na tom řekl bych i líp, neš SH a jiné stroje. O renomované značce, kvalitě a servisním zázemí nemluvě.
No nevim nevim no, až se oteplí, tak je prolítnu a uvidíme