Jantar píše:První scooter do rodiny, 125ccm, hlavně žena do práce a nákupy, většinou max do 10km, spíše méně. Je potřeba něco rozumnýho ale zároveň za ještě akceptovatelné peníze - taky nejsme žádná tintítka. Po probrání informací bych bral Honda PCX nebo Yamaha NMAX které jsou na horní hraně financí. Bohužel žena chce rovnou podlahu a nic jiného vhodného u japonců nevidím.
U Kymco nevidím vhodného nic, zato u SYM se v tom nějak nemůžu vyznat. Symphony ST125i? Nebo některý z jiných modelů? Lumpové od SYM neuvádějí spotřeby (a to ani v manuálu), co jsem koukal že nějaký dealer si tam narval od oka 2-3l. Obávám se že SYMy budou proti Yamaze/Hondě žrát....
panTerek píše:Jantar píše:
Žena trvá na rovné podlaze proč? Kvůli nastupování? Nejste tintítka, tak nohu přes skútr přehodí ne? Chápu, jak je těžké něco ženě rozmluvit, podobný exemplář mám doma , ale vezmi ji na zkušební jízdu, třeba povolí.
Jantar píše: jestli to vidím správně, tak Piaggio nemá policajta - je to bez policajta použitelný? Teď jsem honil scooter měsíc po dovolené a těžko si to bez policajta představit......
panTerek píše:Žena trvá na rovné podlaze proč? Kvůli nastupování? ...
Medvěd píše:A ano, nastupování je jeden z důvodů. Ovšem hlavní důvod je, že stěhuje. Pořád něco. Tu pěknej šutr, tam pár pytlů rašeliny, nákupy... No, a na to se rovná podlaha docela dost hodí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků