Čekal jsem, kdy se někdo s PCX ozve:) Nikdo Vám to samozřejmě nebere a to že někomu vyhovuje, že je to malý - ok. Já si jen osobně myslím, že prostě PCX pro chlapa je takové menší - srovnal bych to k Peugeotu 208. Prostě jak se zde už píše, je to designovka... A pokud by byla cena plácnu 80tis, tak si myslím, že jich tady určitě tolik nejezdí. Prostě udělali stroj, který se tváří, že je to "jakoby" cestovní maxiskútr, použili motor se super spotřebou a cenu dali téměř stejnou jako taiwanci. Takže proč to nekoupit - ok.
Já když jsem byl omrknout PCX, tak mi mladá akorát potvrdila to, co jsem si tam myslel taky a vykašlal se na to. Prý je ten skútřík na mě opticky malej a to mám asi 177cm. Jel jsem omrknout Kymca a tam jsem se na tom cítil prostě lépe.
SHčka jsem vůbec neřešil, protože mě design 125 nějak vůbec nebral. Tak jsem nakonec koupil Hondu PS, která měla podle mě takový líbivější design a byla i dost macatá:) Ale jak jsem zahlédl SH 300 Sport - bylo rozhodnuto:)))
Ono je to se vším. Každý si hájí svoje a pokud Vám vše vyhovuje a vybrali jste si to dobrovolně, tak je to v pořádku a určitě nac PCX neopovrhuji. Je mraky menších skútříků a váha atd dělá ve městě divy. Já jen prostě koukal po něčem univerzálnějším, co se mi vejde do sklepa, dá se na tom jet obstojně i mimo město ve dvou, proto jsem koukal hlavně po velikosti skútru