Stanzki píše:Tak se mi dostala konečně odpověď od jednoho dealera Yamahy, prý nmax 125 celosvětový problém s dodávkou, továrna kde vyrábí skútr 7 měsíců stála, takže nmax zkratka není, moc nebyl a letos ani nebude.
S Hondou to zůstává na bodě mrazu též, internet občas ukazuje nabídku skladem, ale prodejce ji poté odmítá s tím, že letos vyprodáno. Tedy, že nějaké kusy ještě přijdou, ale již jsou rozebraný. Takhle se mi dostala odpověď od vícero prodejců.
-- 12 zář 2022, 20:51 --
Tak se mi dostala konečně odpověď od jednoho dealera Yamahy, prý nmax 125 celosvětový problém s dodávkou, továrna kde vyrábí skútr 7 měsíců stála, takže nmax zkratka není, moc nebyl a letos ani nebude.
S Hondou to zůstává na bodě mrazu též, internet občas ukazuje nabídku skladem, ale prodejce ji poté odmítá s tím, že letos vyprodáno. Tedy, že nějaké kusy ještě přijdou, ale již jsou rozebraný. Takhle se mi dostala odpověď od vícero prodejců.
Martass11 píše:... ale někteří lidé mě nahlodali, když mluvili o praktičnosti rovné podlahy oproti středovému tunelu...
Martass11 píše:Zdravím a chtěl bych poprosit o radu a Vaše zkušenosti:
Už jsem téměř rozhodnutý koupit PCX jako můj úplně první skůtr, ale někteří lidé mě nahlodali, když mluvili o praktičnosti rovné podlahy oproti středovému tunelu....Díky
panTerek píše:Nejde o vůli plynu při přidání/ubrání, prostě ten plynovej grip je celej vyklechtanej i do strany (dá se s ním kvedlat zleva doprava a zpět minimálně tak 2 mm). Mám to na PCXku taky tak, beru to jako vlastnost téhle rozpočtovky...
Už jsem téměř rozhodnutý koupit PCX jako můj úplně první skůtr, ale někteří lidé mě nahlodali, když mluvili o praktičnosti rovné podlahy oproti středovému tunelu. Můžu se zeptat na vaše zkušenosti, jestli PCX dokáže např. dobře schovat nohy před větrem, připadně před špatným počasím? Dá se na tom tunelu v případě nutnosti převézt něco většího? Prostě obecně, i když se mi to vzhledově líbí nesrovnatelně více, nepřekáži tam ten tunel v praktičnosti?
Díky
Už jsem téměř rozhodnutý koupit PCX jako můj úplně první skůtr, ale někteří lidé mě nahlodali, když mluvili o praktičnosti rovné podlahy oproti středovému tunelu. Můžu se zeptat na vaše zkušenosti, jestli PCX dokáže např. dobře schovat nohy před větrem, připadně před špatným počasím? Dá se na tom tunelu v případě nutnosti převézt něco většího? Prostě obecně, i když se mi to vzhledově líbí nesrovnatelně více, nepřekáži tam ten tunel v praktičnosti?
Díky
panTerek píše:...Nepotřebuji druhý skútr na tahání materiálu, na to mám velkého rodinného kombíka a když jím jednou/dvakrát za měsíc sjedu do hobbymarketu, tak mě to nezruinuje a i pohodlí přepravy je někde jinde....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků