Jede to kolem 100 km/h. Jezdím max. 75 km/h a to jen když předjíždím nebo spěchám. Ideální max. rychlost je do 50 km/h, jinak je ta jízda nekomfortní (odpor větru).goes píše:Predpokladam ze to mas odemkle. Pojistku a registraci nemas. Takze at nedopadnes jak kolega
Jo jsem tu od roku 2011,ale tro jsem si koupil první Čínu a pomocí fora jsem si ji upravil tak,že se na bí dá jezdit docela slušně,ale je to 74-ka ten válec jsem si tak dal sám ,nastavil ventily,přetryskoval doladil dramáž válečků a ted se to dá-Jenže mám 100 kg a jezdím s přitelkyní a to i někdy na ten stroj-JM STAR ,docela daleko-100 km na jeden zátah.Chci ale jezdit delší trasy proto chci 125-tku a stou zatím zkušenosti nemám,tak se tu snažím zorientovat.A Z některých odpovědí je mi docela blbě-Já to dělám tak-pokud chci poradit ,tak poradí a nedělám machra,s kecy bez odpovědi,nebo prostě nereaguji.Medvěd píše:Ahoj, včera jsi se ptal na totéž. Jinou odpověď, než co jsi obdržel již včera, těžko dostaneš.
Zejména, když jsi dotaz pouze zkopíroval - tzn. bez jakýchkoli dalších informací o stavu, ceně, původu, prodejci... ač již včera bylo jasně řečeno, že takto skutečně ne.
A ne, že by se dalo fundovaně odpovědět i s popsanými informacemi bez reálného osahání daného stroje.
Poměrně mě překvapuje, že člověk registrovaný na fóru od roku 2011 tohle ještě neví.
A pokud ti jde pouze o obecnou odpověď ohledně daného typu, tak já ne. Je to starý, dvoutakt, karburátor. Raději připlatit za novější stříkačku. Ale to vlastně opakuji jednu z odpovědí na tvůj dotaz z 4.8.2022.
Samozřejmě, pokud máš čas, nemusíš vždy dojet, a rád se ve stroji hrabeš, tak proč ne. Ale tož už ti taky psali.
Dusan14 píše:By ma zaujimalo co mate vsetci stou teplotou oleja. Na v dnesnej dobe nieje podstatna. Dolezitejsia je teplota vody. A na vzduchac ide osadit v zime kryt. (avsak naco ked cena cinskych vzduchacou je takaza ze po 50tkm neni problem zgeneralkovat) Ale rozumny clovek nejazdi pod 16st,ked nemusi.
Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků