Cerdom píše:.....jestli se na ní dá nějak obstojně jet ve 2? Já mám cca 85 kg, přítelkyně 55-60. Nebude to pořád ale sem tam bychom jezdili oba. Nemám namysli výkonem, který je tady větší, ale to PCX oproti Aprilii vypadá na první pohled takový "robustnější", tak aby se na ní přítelkyně vzadu cítila bezpečně. Jinak jí tam nedostanu.
Manželka po svezení na ADV 350 hodně brblala, že vzádu je ňák moc místa, a že má divnej pocit. Na Trasalpovi se cítila, zapasovaná mezi mne a kufr, výrazně lépe. Naštěstí si obvykle drandí sama na SHčku, a na vyjížďky ve dvou obvykle jezdíme kabriem, takže no problém. Pokud nemusíš řešit cenu, tak vzít baťůžka, objet salóny renomovaných značek s předváděcími stroji (nejlépe předem zamluvit), vyzkoušet, a je vystaráno
saslin píše:Ahojte,chci se zeptat,co by jste brali raději----Pegoot Satelis 2008 najeto 24000km,nebo Honda CPX 2010,najeto 16000km.Oba za cca40000kč?
Peugeot by měl být poruchovější, a obtížnější dostupnost dílů než Honda. Když jsem sháněl něco pro manželku, Peugeota jsem, na základě informací z netu, nakonec úplně vyloučil. A to přes to, že sám provozuji takřka výhradně auta "F" - Fiat, Ford, a fšichni Francouzi, k velké spokojenosti. Ovšem vybírám pouze modely s dlouhodobě dobrou pověstí ojetiny.