Limitem není řidičák, ale finance
Těch 70k je počítáno i s menší půjčkou
Díval jsem se po ojetých, silnějších, ale v té ceně se mi to nějak nezdá, např. opravdu někdo prodává Forzu 250, 2009, za 65k s najetými jen 20k? to bych spíše tipoval na hodně stočený tachometr a podobných inzerátů plno. Bohužel se v tom tolik nevyznám, abych odhadnul skutečný technický stav. Nechci to na denní ježdění, ale spíše na kochání a pro ten pocit, že zase jedu na dvou kolech. Před 15 lety jsem prodal poslední moto, a od té doby, vždy když byly nějaké finance navíc, tak se něco vysralo a zase jsem nic nemohl koupit, tak bych to rád stihl, než se bude opět opakovat historie
Jezdil jsem Cagiva Mito 125, MP Korado 50, Honda CBF600 a ČZ175/487 a popravdě mi na takové normální popojíždění stačila i ČZ, lítat už stejně nebudu, už se bojím o řidičák a vím, že to i bolí (Cagiva ukončila svou kariéru ve zdi, když se mi rozsypala přední brzda
). Ve dvou chci jezdit opravdu vyjímečně, ale aby to udrželo alespoň 60km/h na cca 15km trase ( žena se na dvou kolech docela bojí, zkoušeli jsme to v chorvatsku na půjčeném skútru a 60 je pro ni opravdu max). Do 70k se vejdou všechny 3 modely. Jinak mě dneska zaujal Peugeot Tweet 125i active 2021 za 65k. 8,4kW a 120kg by celkem mohlo jet, ale nějak nikde nemůžu najít, jak to má Peugeot se spolehlivostí a dostupností dílů
Děkuji za tipy, mohu se zeptat, kde mají ty ceny Medley a Peopla? Za takovou cenu bych o nich uvažoval, ale nějak jsem je našel těsně pod 80k a to už je na mě moc, moc prosím o odkaz
Jsem z Albrechtic okr. Karviná, tak kdyby to bylo v okruhu cca 70km, tak bych se tam projel
Ještě jednou všem děkuji