flubertn píše:Najlepsie na to je ze moja svokra ktora je nizsia odo mna dosiahla na zem lepšie ako ja hol to bude tou mojou buclatou postavou. Len pre zaujímavosť ako dosiahnete zo skútra na zem vy?
Pomaly začínam uvažovať aj nad pcx vzhladom na vysku sedla. Akurat mi tam chyba ten priestor na zavesenie tašky. Asi by som riešil zadným kufrom s opierkou. Lebo aj žene sa nepozdávalo ze to nema vzadu madla na uchopenie spolujazdca ale iba take drazky a operadlo by to hodne zlepsilo. V stredu sa pojdem asi na okruznu jazdu po motorkach nech to rozlusknem.
Byl jsem na tom stejně jako ty...vysnil jsem si Piaggio Medley, ale pak jsem uviděl Forzu...
Ale vážně, sice nemám 120kg, ale metráček plus kyprá manželka ale jede to, a když je to jen občas, žádný problém.
To Piaggio mi přišlo trochu spíše pro holky, taky moc nevěřím Italům, četl jsem různé černé scénáře ohledně servisu, dodání ND, ale to nemusí být pravda. Znám servisáka, který poslal do háje Yamahu, že s nimi byl děs obchodovat.
Obecně je to s koupí skútru těžké, ale s čím není, že?
Je mnoho skútrů levnějších, buď asijské výroby různé kvality, nebo mraky ojetých, ale vždy je tam nějaké ALE.
Pak jsou nové skútry značkové tradičních výrobců jako je Honda, Yamaha, Suzuki..Piaggio, ale i šikmooké Sym, Kymco…
Těžká volba....Já nejprve koupil nového Syma, naprosto v pohodě mašinka, měl jsem ji asi rok a půl, žádný problém...jen jsou tam daleko kratší intervaly výměny oleje atd.
Skútr mi začal býti malým, hlavně ve dvou to bylo na pytel a prostě jsem šel do Forzy za dvojnásobnou cenu. Váhal jsem i nad Yamahou ve stejné kategorii, pro malé drobnosti prostě vyhrála Honda. Je to na tobě....Jen bych asi poradil, že s tvou váhou to chce něco většího...asi tak. Přeji štastnou ruku při volbě