lord.fred píše:Není tu někdo kdo letos kupoval a rozhodoval se mezi těmito skůtry ? Případně s nimi má zkušenosti (reálné)
Osobně se zatím víc klaním k Yamaze... ale zatím čerpám informace a zkušenosti tak uvidíme na co nakonec padne volba.
Jasné je jen to že to bude funglovka
lord.fred píše:Není tu někdo kdo letos kupoval a rozhodoval se mezi těmito skůtry ? Případně s nimi má zkušenosti (reálné)
Osobně se zatím víc klaním k Yamaze... ale zatím čerpám informace a zkušenosti tak uvidíme na co nakonec padne volba.
petrnovakhb píše:Tak nejlepší je skutry projet, já měl z půjčovny půjčený Nmax - ale jak jsem 23 let neseděl na skůtru tak jsem se i bál, ale jelo to jinak dobře - dobré zrychlení. Pokud jezdíš do Prahy nechá se tam půjčit, ale určitě i v dalších motosalonech ti yamahu půjčí, Hondu nevím - tu nikde moc nemají skladem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků