petrnovakhb píše:No je fakt, že nějakou stížnost na sym jsem ještě nikde nečetl. Ale to samé na kymco. Prý je to nejprodávanější skútr díky své ceně. Karburátor a verze za 50000 Kč. Teď už je o desítku dražší díky vstrikum. Mrknu na ten JET14, i když vzhledově se mi líbí to kymco, které se nechá koupit i za 45000 z 1500 km -))) pokud by byla nějaká yamaha na bazaru za podobnou cenu tak bych také bral. Jsou v zimě třeba lepší ceny? Konec sezóny, lidi se toho zbavují a na jaře kupují nové modely?
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
já onehdy na Kymco taky koukal, mě přišel proti mému skútru o něco menší, jen 6kw a ty barvy mě taky moc nenadchly. Zpracováním mi přijde můj stroj tak nějak dospělejší...jinak jsem taky kdysi samo uvažoval o novém značkovém skútru jako je Honda, Piaggio či Yamaha, ale tam už to šlo k 80klackům a to mě přišlo hodně. Myslím, že jsem nakonec zvolil velice dobře a ušetřil nějakých 15 klacíků a mám bezproblémový skútr. Vše je o pocitu, prostě ti to musí padnout do oka, v tvém případě tedy do oka tvé choti.
Ojetý značkový skútr jsem měl taky v hledáčku, ale tak nějak mě odradily najeté km, nevíš kdo a co s tím kdy dělal, obava co se na tom kdy podělá a kolik do toho budu vrážet. Ale když je to zánovní, slušná cena a prd najeto, tak proč ne.
Jasně, že skútry se prodávají nejvíce po sezoně, dojezdíš a na další chceš prostě něco novějšího, většího, silnějšího...tak to prostě chodí...