Děkuji všem za reakce. To xPet: asi takhle, řidičák se mi dělat nechce, mám víc jak pět křížků a nějak nemám náladu chodit do autoškoly...pro mě bude silnější 125ka dostačující. Nejsem pirát silnic, preferuji pohodlnou a klidnou jízdu, jak Forza tak x-max jsou větší a silnější stroje a věřím, že mé nároky splní. Mimochodem i prodejce v Hondě říkal, že Forza je pro dva v pohodě proti mému Symu
To PBM2: myslím, že tě poslechnu a nechám rozhodnout Baťůžka
, ono je trochu problém, myslím u nových strojů, aby ti prodejce dovolil se svézt..ale asi když na stůl plácneš plnou cenu, tak by to mělo jít.
To Neom2018: O Kymcu Agiliti jsem kdysi taky uvažoval, ale odradil mě tím, že je vzducháč a výkon je tudíž jen těch 6kw. Jinak náhradních dílů bych se nebál, Kymco je určitě spolehlivý skůtr a díly budou levnější než u značkovějších
Aprilia určitě super, ale prý mají tragické dodání náhradních dílů, nedávno jsem vyslechl na téma Aprilia hovor motorkářů na benzíně
Já mám SYM Jet14, nový stojí 65klacků, 8,3kw. Pro dva to není ideál, ale to tak prostě u těchto skútrů je... já mám 95kg + baťůžek, ale dá se ..po sezoně prodám, pouze a jen z důvodu, že chceme něco většího, děláme se ženou i 150km výlety...naježděno mám skoro 5 000km a bez jediné závady, jen měním pravidelně olej, spotřeba 2,5 - 3l..druhý údaj s baťůžkem a dokázal jsem jet i za 2,2l