Winterwolf píše:Pánové,
potřebuje něco na 8km denně. Na výlety nebude čas jelikož má malé dítě (no a když se bude chtít vypařit tak je lepší přijít domu pozdě protože "se ten starej křáp zase rozbil" )
Koukni se po Honda Lead
Je to totální nezmar oblíbený u messengeru protože se nekazí a jezdí.
Jezdí pomalu ,ale pořád.
Ceny jsou také příznivé.
Popřípadě pak jeho evoluci Honda Vision Tam je to hodně podobné.
Každopádně to chceš na denní dojíždění takže velké plexi je nutnost (2-3000,-), na chladnější rána pak vyhřívané rukojeti (1000,-) a deku(2-3500,-)
Jak psal někdo nademnou tak čínský skůtr je stále loterie a máš 50% šanci že ti bude složit jak má. Já jsem měl kliku a za rok jsem na čínské 50ccm najel 12000km ale nebylo to zadarmo,ale za cenu investice dosahující pořizovací hodnoty stroje, práci nepočítám to jsem dělal sám.
Halelujah! Díky za odpověď, tvuj posilany skutr ma najeto 27550km, kolik ma prosim takovy skutr zivotnost? Budu vybirat teda Hondu a podle najetych km.. tak snad neprohloupim
Honda Pantheon 120 nebo Honda SCV 100 Lead nebo Honda NSC 110 Vision - vsechny tyto druhy skutru jsou pod 30 000Kč ojeté.. podle čeho tedy vybírat ten správný? Podle těch najetých km? Aby bylo kupováno v ČR a ne dovoz? A která z nich má nejmenší spotřebu? Díky