Osobně jsem si prošel úplně stejným výběrem jako Yarin. Vyzkoušel jsem Medley i Nmax. Medley je krásný skutr, ital se v něm nezapře. Prostor pod sedadlem je bezkonkurenčí. Posez super, velká kola, ale jízdně, nevim proč, zdál se mě takový línější. Navíc přispěla i trochu pověst ohledně dostupnosti náhradních dílů a vlažný přístup prodejce, kde bych skútr kupoval. V Yamaze ( Zlín ) super přístup, při zkušební jízdě jsem zíral jak mě N-max sednul a jak perfektně se mě ovládal. Přístrojovka je jednoduchá, ale přehledná, nabízí dostatečné množství údajů. Přiznávám, teploměr tam není. Kola jsou jenom 13" , ale jsou použité širší pneu a jsou to narozdíl od mnohých jiných skútrú značkové Dunlopy. ABS jsem měl jako podmínku, to splňuje. No a pak je tu ještě cena, N-max je o 10000Kč levnější jak Medley, tuto částku jsem využil na vyšší čelní plexi, držák na kufr a kufr 39l. Ještě jsem současně se skutrem kupoval helmu a rukavice, na vše jsem dostal od prodejce slevu. A jako bonus, na každý další nákup sleva, mám se jenom připomnět, že jsem kupoval skútr v jejich prodejně
Tak asi tak, je to můj první skútr a jsem z něj nadšený, doufám, že nadšení vydrží