to krizik1: je těžké neuhnout z cesty
Ale budu se snažit
to Mirus1: co se týče stropu tak vím, že značkový skútr prostě za 50 000 kč nekoupím, bavím se samo o novém stroji, ojetinu prostě nechci, jednou jsem takhle koupil auto a fakt už ne, zas tolik peněz to není, ale 100 litrů za skútra dávat nechci, to už mi přijde zbytečné...jen můj názor. Prošel jsem kde co a mám celkem jasno, buď Piaggio Medley a nebo Yamaha N-Max, tak nějak jsem chtěl znát názor majitelů..i když vlákna pročtena pečlivě..ale jeden neví, něco mi mohlo uniknout. Nemyslím, že bych do jara ještě objevil něco dalšího. Hodně napoví až N-maxe prohlídnu z blízka, což snad bude zítra, jedu na jih Moravy a chci se stavit v Hustopečích, snad to stihnu...
Maličký problém kde koupit, respektive v okolí Kolína prd, nejblíže Pardubice, Mladá Boleslav, Praha, Hradec Králové...znám jednoho fajn prodejce a servisáka, ale nedávno se s Yamahou rozloučil, né kvůli strojům jako takovým, ale díky zastoupení Yamahy, prej to už dál nešlo, podrobnosti tedy neznám....nakonec nemám problém, když N-Max vyhraje zakoupit a servisovat třeba v těch Pardubicích,...mám to 40km, to jde..
ještě jednou sorry, že jsem trochu odbočil od samotného stroje N-Max..