Ondrus84 píše:Jakozto clovek co se o to zajima,muzu rict,ze Nmax se mi líbil, ale kolega ze skutr klubu ho ma a rikal ze dobry,ale jak prijde kopec tak mu dochazi dech, ma i mene kw nez medley,ono medley se da srovnat spis s Xmaxem..
misacinec píše: Sym Joymax GTS Sport, ktorý sa mi veľmi páčil.
Peter23 píše:To Jaryn:
Na začiatok: je to môj prvý skúter , nikdy predtým som nesedel ani len na Babette. Takže nemám s čím porovnať. Ale vidím to asi takto:
Medley mám od začiatku sezóny, teraz nabehané cca 1250 km (nedávno absolvovaná prvá prehliadka). Mám cca 180 cm , 80 kg a vôbec sa na ňom necítim stiesnene. Dochádzam na ňom denne do práce (spolu 14 km) , ale vyskúšal som si aj dlhšie trasy len tak pre radosť. A po 80 km jazde vkuse žiadna únava.
Medzi jeho hlavné výhody považujem väčšie kolesá (už som vo väčšej rýchlosti vletel jamy a dalo sa to zvládnuť), väčší "kufor" (do práce si každý týždeň veziem pracovné oblečenie a na výlety sa viac miesta tiež využije) a ABS.
Takisto som vdačný ,že prístrojovka obsahuje aj teplomer chladiacej kvapaliny. Bývam v podtatranskej oblasti a poslednú dobu ráno u nás teplota klesne aj ku 4 stupňom, takže po štarte nechám skúter na stojane trocha zohriať a podľa budíka mám prehľad ako je na tom. (Potom ho čaká 7 km cesta z cca 800 na 1120 m.n.m.).
Každopádne odporúčam si sadnúť na obidva. Pamätám si ako som si v jednej predajni skúšal Kymco Like na ktorom som sa cítil veľmi stiesnene a potom som presadol na Vespu Primavera a tá bola jak krížnik.
Veľa štastia pri výbere!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků