Zdravím všechny majitelé těchto skútrů.
Vybírám skútr, nákup bude uskutečněn na jaře příštího roku a rád bych znal váš názor. V hledáčku mi utkvěly dva skútry, Piaggio Medley a Yamaha N-Max. Oba se mi vzhledově líbí, Yamaha vyřešila pro mě to, co se mi nelíbí na čumáku u Hondy PCX, (teď prosím neukamenovat )trochu mě zrazují ty 13" kola, výkon, spotřeba celkem totožná, Medley bere možná o malinko méně, má systém start-stop, to mě nijak nevzrušuje, spíš tam oceňuji 12V zásuvku a pod sedlo se vejdou dvě helmy, jak je to u N-Maxe nevím, je zase o dost levnější. Přečetl jsem pečlivě vlákna o těchto skútrech, u Yamahy někdo slyší nějaké cinkání, jinak celkem spokojenost, někomu drncá SPZ, u Medleye jsem na nějakou záludnost ve vlákně nenarazil. Skútr budu používat na občasné výlety, tipuji tak okruh cca 100km, cestou necestou. Do práce to nepotřebuji, to dávám na kole, mám to něco přes 3km.
Na živo jsem zatím viděl jen Piaggio, Yamahu pokud to stihnu okouknu v pátek. Takže chalani..pomůže někdo s výběrem? Jasan, že volba bude nakonec na mě, ale budu rád za jakoukoliv radu...čtu vše, hltám, zjišťuji co se kde píše...dík