Desper píše:g@briel: Tak to jsi měl jasné, ale jako nezkušený bych se Forzy bál, moc velký. Mě uchvátil Medley, splňuje to úplně všechno co si umím představit, ale pak jsem si začal říkat jestli to není trochu drahý a navíc furt není nikde skladem, tak jsem snižoval nároky a hledal bazary, jenže jim furt nějak nevěřím a záruka má něco do sebe. Tak jsem se svezl na Liberty, ale to místo pod sedlem mě docela štve, rád bych tam vozil zrcadlovku a jezdil se skútrem fotit a taky tam chci nechat bundu apod., když bych šel třeba na výlet. V tom mě uchvátilo Fly už jsem ho málem objednal, ale zas jestli ty malý kola jsou fakt problém . Navíc u Piaggia Medley a Liberty se bojím, že by to fakt mohl někdo krást, jsou to hodnotné skúrty co jim cena až tak rychle klesat nebude a já bych s tím rád jel někam, kde to chvíli nechám stát venku i přes víkend třeba na návštěvě a tak. Takže z Taiwanu je tu Kymco Agility, kde jsem se dočetl o trochu divných brzdách a pár lidí v zahrničních komentářích si stěžovalo, že jim to začlo žrát i 4l a to je dojezd a ekonomika na prd. Sym Symphony ST 125 je ale zas fakt nádherný skútr, možná jako Liberty, takže se asi rozhodnu mezi těmahle dvěma.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků