dcx píše:K cemu je nutny mit u nekoho evidovanou svoji dluhovou minulost?Pak jako prijdu ve Svycarsku do banky,ze si chci pujcit na penzion a pred par lety jsem po 50ti frankach mesicne uspesne splacel fichtla? )
crhy píše:puffybodie píše:Jak že máš na X-maxu méně místa? Taky znáš skútry určitě jen z obrazovky
Kolik toho místa tedy na tom X maxu potřebuješ, když je ho tam o polovinu méně? Chápu, že občas někdo hodně naroste, ale né každý skůtr je šitý na míru tomu, či onomu. To by si potom mohli ostatní stěžovat, že nedošáhnou na řídítka apod.
Mastegl: proč vůbec uvažuješ o Xmaxu, když na něj nemáš chechtáky?
Každopádně já nikomu Xmaxe nevnucuju, ať si každý koupí za svoje co chce... A koneckonců jsem naštěstí narostl normálně, takže jsem podobné problémy u koupě naštěstí nemusel řešit.
Ve srovnání PCX x Nmax u mě vítězství bere Yamaha a není to vůbec o mojí sympatii k této "značce"
Mastegl píše:Neříkám, že potřebuji před sebou metr místa. Jen to uvádím jako fakt, že na NMAXu je pro obry jako já více místa, než na XMAXu. Samozřejmě to nevypovídá nic o celkovém komfortu jízdy. Mluvím pouze o prostoru před kolenama.
Chechtáky by nebyly problém (zvažoval jsem i Forzu), jen v něm nevidím přidanou hodnotu odpovídající těm 50 000 Kč navíc. Ke stejnému závěru jsme došli i včera s pánem z Yamahy, který mě od toho sám jako prodejce zrazoval. Ne proto, že by to byl špatný stroj, ale proto, že i já sám beru tuto koupi jako vstup na jednostopá vozidla s tím, že se časem posunu výše. Kdybych si chtěl nechat XMAX příštích 5 let, byla by to pro mě volba. Ale pokud se chci nyní se skůtry teprve seznámit a dříve či později přejít vyše, neshledali jsme XMAXe jako rozumnou koupi. Jako lepší cestu proto vidím vzít něco levnějšího a když se mi bude na motorce líbit, koupit později něco většího.
crhy píše:No jo, ovšem zrovna X max dle mého neni maxiskůtr, to je spíše až Tmax. Je možné, že model 2014 bude v tomto "kolením" parametru horší.
Ohledně místa je to opravdu problém, když tam nedáš nohy.
Souhlas PCX má místa na kolena habakuk.
TUNER píše:Ono moc těch situací kdy dáváš plný rejd a obě nohy máš na "stupačkách" není..... Plný rejd dáváš když stojíš na místě a otáčíš se,nebo něco podobného a při takové situaci máš jednu,nebo obě nohy dole,většinou minimálně vnitřní,na kterou se nakláníš/zatáčíš,takže plný rejd bez doteku řidítko/noha v poloze na stupačce bych zase za tak podstatný údaj nebral,protože tím bych snad vyřadil i Tmaxe )))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků