Dalas píše:Tak to Piaggio X Evo bych do výběru pro dva moc nezařazoval..když si vemu, že např Downtown je delší o 20cm a když si je dáš k sobě, ten zadní posez u Piaggia je hooodně malý a nebude ani moc oplývat pohodlím..celkově místa na sezení bude málo. Jinak vypadá celkem slušně.
...nevím teda, na jakém stroji si seděl, já nic neprotěžuju, jen jsem zvážil jeho parametry a možné zaměření včetně financí - sám mám Burgmana a nevnucuju mu ho, ale na tom Piaggiu je místa chabakůůk pro oba a sedí se na tom jako v křesle - navíc dobrá ochrana před vlivy apod. - v rámci možných kompromisů - a ten motor je léty osvědčený a používá se i u jiných značek, včetně Vespy, Aprilky, Gilery atd. Ty mu píšeš své předsudky podle nějakých rozměrů, ale nevíš, jak je zpracována ergonomie stroje. Chce to prostě zkusit a projet všechny typy možných strojů a vybrat ten nej kompromis pro něj a až bude mít jasno o stroji, tak vybrat z nabídky ten nejvíce vyhovující...
...jen jsem mu napsal, aby to zvážil mezi možné kandidáty. Určitě má své favority a určitě nečinně nečeká, ale chtěl poradit...