S Kymcem i Symem nešlápneš vedle.A 20 km se dá bez problémů na těchto menších skútrech odjet.Samozřejmě to není takové luxusní svezení jako na Majesty,X-evo,X8 a dalších. Můj názor je že Kymco kvalitou bude o malinko lepší.Ale SYM se v posledních době hodně zlepšil designem a určitě i kvalitou. Kymco má nejspíš i větší servisní síť.A k Orbitu myslím že tu jsou nějací majitelé napiš jim. Myslím že ti sdělí sví zkušenosti se strojem. Fiddle 2 mi přijde slabý a takový spíš pro ženy,trojka je asi o něco silnější, ale stejný vzhled. Sym Orbit vzhled řekl bych lepší. Výkon trochu větší než Fiddle 2. Kymco DJ asi bych taky šel do něho. Ale čekej reakce že si máš koupit značku. Ty větší jsou lepší svezení a výkon bývá trochu lepší. Ale Kymco je v pohodě. Mám TGB 50 ccm koupen nový 2009 a celou dobu jezdí bez potíží. Řešil jsem jen drobnosti a pravidelný servis. Ano má pár nedostatků, ale nic zásadního. Ale když z něho přesednu na Nexuse je to jak Škody 105 do Mercedesu.A to ne kvůli výkonu, ale pohodlnému svezení.
A výměna oleje po 1 000 km mi přijde jako nesmysl. Napiš těm majitelů co jsou tady.