zda PCX ano či ne, tak to je jen na Tvém zvážení, určitě je to použitelné, sám jsem PCX měl, ale prodal jsem a pokud nejsi velký, já měl pocit „vosy na bombónu“… jinak spokojenost.
Proč ano, cena PCX, kvalita a spotřeba a to jsou také důvody proč je PCX tak vychvalované a také nenáviděné konkurencí a některými lidmi, kteří jí nikdy neměli, více psát nemusím protože si vše můžeš přečíst ve vláknech o PCX. Jsou odvážlivci a nadšenci, kteří ujeli stovky km na dálkových výletech na PCX, takže Tvých 60km/ den i částečně po rychlostní silnici zvládneš.
Za sebe mohu říci následující:
1) PCX 125 = slabší 125 s nižším výkonem než 11kW – cestovní rychlost 75-80km/h, jedu tak že ještě mohu přidat, sorry, ale dle mého PCX trvale 90-100km/h trvale nedá !
2) PCX 150 anebo 11kW maxík 125– cestovní rychlost 90km/h, viz výše – mám rezervu, trvale držet 100-110km/h je vopruz
3) objemy 300-650ccm nesplňují Tvé zadání, protože preferuješ spotřebu nižší než Tvoje motorka a vše od 300ccm bude brát 3,5-5(6)l/100km dle stylu jízdy
to Lucky007
musím říct, že Tě obdivuji, protože jsi si „včera“ (myšleno nedávno) koupil svůj první skútr a nejspíše si ještě nenajel ani 1000 km, ale dokážeš poradit všem a vyjádřit se ke všemu a často se vyjadřuješ docela nevybíravě

Pokud bych použil Tvůj styl psaní, tak já jsem na „motorce / skútru nacouval“ více než Ty jsi najel dopředu

Začal jsem docela dříve než Ty, blíží se mi 50-tka, takže jsem si užil funglovku Jawu 21 nebo 23, potom funglovku Jawu 350 – 634 a k tomu otcovu Jawu Stadion pro rohlíky, po revoluci ojetou Suzuki 600 a potom novou Yamahu XJR, abych skončil u skútra, protože je to pohoda a taky nemám čas jezdit, hlavně mám malého synka, který je opravdu „nasraný“ pokud vyjedu bez něho.
Když jsi napsal svůj první dotaz, tak jsem si řekl, že pro Tvou postavu a potřeby je PCX nejlepší, ale Ty jsi o PCX nechtěl ani slyšet a podívej se kde jsi nyní, osobně si myslím, že jsi zvolil dobře.
Já jel na PCX po D1 asi 2x a to vždy mezi sjezdy Háje anebo Chodov a Průhonice a přežil jsem to, ale pravda je taková, že jsem si to neužíval.
Závěrem řeknu jediné skútr typu PCX = nějaká 125 je to, co potřebuji, protože větší obsah 150 až XY ccm (chtěl jsem a mám) nemůže používat manželka, to vidím když otevřu garáž, takže po roce asi budu kupovat opět nějakou 125 ccm, protože to je co potřebujeme a využijeme, stačila by jakákoliv levná kvalitní 125, ale chci a koupím něco jako Honda Forza 125, Yamaha X-max 125 …
Takže potřebuji/-eme jednu 125, ale budu mít maxíka 125 + maxíka, které nepotřebuji, ale chtěl jsem/ chci a přitom bych asi nejvíce využil skůtr 125 a třeba cestovní enduro anebo „hybrid“ jako Honda Integra, protože to je asi jediný skútr, který umí „vozit“ boční kufry a nevypadá příšerně. Na ces. endurech jezdí parta, s kterou se snažím dělat občas výlety a stále si mě dobírají kvůli skútru

Nejdůležitější je sladit potřeby, chtění a rozpočet – krásně se v tom nyní „plácá“ Eddie29 ve vlákně
http://www.skutrforum.cz/maxi-skutry-f5/yamaha-500-t-max-t784-945.html , ale kdo udrží vášně a chutě na uzdě a dokáže se rozhodovat jen podle potřeb?
Život by byl asi jednodušší, ale určitě nudný / nudnější.