Lukas1982 píše:Dobry den, prosim vas mohl by mi někdo poradit ohledně skútru Piaggio Beverly a Aprilia SR max? 125 obsah mam pouze B řidičák a myslim rok 2015! Je to muj prvni skútr a na doporučení zvazuji tyto dva nebo je jeste neco lepšího? Zatím u me vede Piaggio! Moc diky za rady!!! L
Vlastnil jsem Piaggio Beverly 125ie r.2013. Pokud plánuješ jezdit solo bez spolujezdce, tak to není špatná volba. Mně osobně uchvátil zejména velkým zavazadlovým prostorem pod sedlem. Pro řidiče poskytuje poměrně dostatek pohodlí, pokud si pořídíš velké plexi jak jsem měl já, tak je zajištěna i poměrně velká ochrana proti větru a nepřízni počasí, na druhou stranu to skútr docela zpomalí. Pokud bys chtěl jezdit ve dvou, tak na Beverly 125 raději rovnou zapomeň. My jsme Beverly prodali právě hlavně proto, že začala jezdit se mnou i manželka a jednak výkon přestal stačit a také sedadlo pro spolujezdce moc pohodlí nenabízí.
Pokud plánuješ podnikat delší výlety a chceš kupovat nový stroj, tak bych ti asi spíše doporučil podívat se na Hondu Forza 125 - velký kufr, nízká spotřeba, dostatek výkonu.