Čau .. zatím jsem "nekoupil" nic.. z praktických důvodů... zejtra opět celej den makám a v pondělí už přijede zase za mnou mladá na týden.. takže bych na tom stejně moh se projet jen v neděli... a koupit něco s tím, že se na tom jeden den projedu a pak mi to bude týden stát se mi úplně moc nezdá jako nejlepší nápad...
ale jsem "rozhodnutej" koupit teď to PCX a příští rok na jaře se pak rozhodnu nakolik mi takovej stroj bude stačit nebo jestli to prodám a koupim něco většího.
díky tomu tejdnu navíc mám eště šanci koukat, jestli se neobjeví nějakej super inzerát, že bych to ještě případně přehodnotil, ale pokud ne, tak sjedu pro nějakou tu PCX hned, jak ona odjede... ono teď stejně těch inzerátů moc ještě není (jedinej kterej mě aspoň trošičku zaujal je tohle
http://www.tipmoto.com/motorky/honda/28 ... x-125.html ...na druhou stranu proč to někdo z prahy prodával do havířova nechápu), tak třeba za ten týden budu mít eště víc na výběr
... ale prostě nějak hned po tom druhém zářijovém víkendu jdu nakupovat no (snad bude co
)...