Mirus1
ano kubatura 125ccm na začátek - dodělat A2 nebo A a jít do 300. Poté přesunout 125 na "jiné bojiště".
Něktreří se snaží pomoct, ale ti co ztrácí trpělivost - jsou lidé, kteří vlastně jen píší: NEPIŠ - NEPTEJ SE.
Jestli sis všiml už dohledávám detaily. Snažím se najít sílu, jak PŘEBOLET tunel, nebo původní zadání bez tunelu a po zhlédnutí dosti drsných videí na YOUTUBE tak i ABS.
Double-J
Goldwing není skůtr, ale to u vás, u Hon-Ťing-Ping je běžné ... tady paní doporučíš Yager za 65.000,- absolutní propadák s větrem chlazeným válcem, OHAVNÝM designem, karburátorem, když si za příplatek 5.000,- může mít krásnou Hondu s úžasnou spotřebou, vstřikováním, vzhledem a na blatníku bude HONDA, kola to má větší ... bud trochu SOUDNÝ.
Timgad
každý kdo vybírá, se musí o tom něco NAPŘED dozvědět, aby mohl najít svá kritéria a své škály. NIC VÍC NEDĚLÁM. Jaká SRANDA?
Kdo si z Vás tady dá argentýnskou svíčkovou, nebo jí gluáš z klišky? Celkem rozdíl, ne pánové? nebo je to skutečně jedno? Kliška nechutná stejně jako svíčková stejně tak zážitek na skůtru X nebude shodný se skůtrem Y.
Když se mě zeptáte na auto které mám nebo jsem měl, tak vám z fleku napíšu proč jsem si ho vybral a co mě na něm dneska ser.... nic víc proboha
Z takových nějakých Vašich indícií si každý pak dovodí sám -
a hele! nedosáhnu nohama na zem ! NEBUDE TO PROBLÉM VE MĚSTĚ?
a hele ono to má malé kola! NEROZBIUJU SI DRŽKU na díře ?
a hele, on to není vodník ! Nebude se to přehřívat jako Simson v horku?
Karburátor? spotřeba 4 litry?
blik?
Doble-J naposledy ... pár stovek je 800-1200? za to si půjčím 4-6 fábií !!! kolik ti je, 15?