jádro pudla je to že tohle jsou vše jen názory nás....kdo přispívají. Tzn cizích lidí. Evidentně příliš penize neresis, jen chceš za ty penize co nejvic muziky.
Takže nechápu že jsi nesedl do auta a neobjel okres - Piagio, Honda, Yamaha, Kymco, SYM...nic jiného asi nemá moc cenu resit.
Já za sebe vidím uplně největší poměr cena vykon v Kymcu Downtown, díky "výprodejové" ceně 105 000 , za tyhle nejmenší peníze prostě nabízí fakt nejvíc...
Chceš li mít chráněný kolena, Xmax je SUPER skutr ALE! má nejužší kapotáž
Piaggio by ti asi vyhovovalo X10, ovšem cena je hrůzná
Jinak super stroj.
Honda Forza - tam není o čem, bombovej stroj...ovšem co nabídne navíc za 25 000 rozdílu ceny oproti DT fakt nevím....
SYM - by byl muj druhý adept, GTS ve verzi Sport je krasnej stroj a nabizi to samé co DT jen o pár tisíc dráž.
Ovšem to jsou mé názory, kvuli mě predpokládám skutra nekupuješ
Už po několikáté říkám že fakt nevím co jiného bych koupil místo DT, jelikož ted stojí 105t a tam není co řešit, konkurence prostě JE dražší. Navíc Kymco má super zázemí, dodání dílů, já sám mam super autorizovanýho servismana.
Kdyby DT stál stejně jako v 2014 když sem kupoval 120tis, tak by byla jasná volba Forza. Bohužel finančně slevnil, takže je to pro mě jasné....
Takže tak. Beru to obchodnicky , poměr "cena vykon", mít neomezeny rozpočet tak koupím letadlo a létám