Doncze ...
děkuji, to s tím ABS - to je super rada, to s tím sedadlem, to mě nenapadlo,
Mohy 125Skutr bude psanej na firmu, u nás by Čína prostě neprošla. Rozumíš soused má PCX a protože ho soused do nebes vychvaloval, řekl jsem si, že to bude asi dobrá volba. HONDA - s výrobou v Itálii.
Volba:protože jsem měl za svůj (jak píše MACO82)
arogantně pubertální život asi 50 aut, dokáži o každém z nich mnoho lidem povědět. Sám taky jsem si nekoupil Škodovku, ale VW.
není to o tom, že bych se chtěl chlubit, ale protože jsem věděl
PŘESNĚ CO CHCI, a to jsem si pořídil.
V tomto se v segmentu
skůtr 125 na škále 55.000,- - 125.000,- prodává 170 typů motorek, jedna má 6kW druhá má 11kw (Piaggio BEVERLY), jedna vypadá jako motorka, druhá jako skutr ...
prostě tomu nerozumím, co chtít a co nechtít, je to nákup mého prvního stroje, dvacet pět let jsem na ničem neseděl, před tím to byla 350 když mě bylo náct a zde bylo ČSSR.
Není to o tom, že bych se ptal hloupě nebo blbě, já tomu [b]vůbec nerozumím, prostě dělám jak mi radí MILAN57 a je jasný, že se doptávám na čím dál konkrétnější věci. Přece to je forum, kde jinde bych měl sosat co je dobrý a co ne a vyhnout se tak chybám, drahým rozhodnutím, nebo koupením ojetého křápu, který byl 10* rozflákaný.[/b]pochopte a děkuji