logitech píše:HonzaR : Já tu nechci rozebírat PCX, je to skůtr který mě nezajímá a už vůbec se nechám zatáhnout do diskuze kterou nechci. Prostě ho NECHCI, ale chápu i Ty kterým se líbí a jsou jistě spokojeni.
Dobře, pokud vynecháme PCX , peníze 60 000,- +- , chci nové
Které skůtry by jste mi doporučili a PROČ ?
Pokud možno v porovnání s Keeway Logik s motorem EFI 9kW , za 54000,-Kč neboť to je zatím můj favorit
Vybavení na moto mám - komplet , už chybí jen ten skůtr
Tak upřímě, ač já jsem ti ze zjištných důvodů doporučoval něco jiného, proti Keeway Logik 125 EFI nelze prakticky nic namítat. Pokud tomu věříš, je to v číně "licenčně vyráběný italský" skútr, mající kořeny v Benelli. Otázkou je, jak moc to je výhoda, nebo není. Pokud to je s dostupností ND podobně, jako u jiných čínských značek, nebo potažmo italských, může to být dobrý skútr pouze za předpokladu toho, že ty díly nebudeš potřebovat...
Mám osobní zkušenost s italem, konkrétně Gilerou, na které po 50km odešla vodní pumpa, bylo to cca koncem května a pumpa přišla z Itálie na začátku července - že jsem nebyl rád, že nemůžu 2 měs. jezdit asi nemusím zdůrazňovat.
Jinak Keeway Logik se obecně dá postavit na úroveň Hondy SH, Kymco People nebo třeba SYM Symphony, prípadně Benelli CAFFENERO, což je prakticky totožný skútr a sám si netroufám říct, který je z téhle řady nejlepší, ale co jsem na 100% schopen říct je to, že Honda a Kymco nebudou mít problem s ND ani podporou, co se servisu týče, eventuelně řešení případné záruky.