logitech píše:Tak PCX nechci na 100% , vypadá divně, hlavně ty uzká kolečka
Osobně si myslím, že dávat třeba za Hondu SH 70000,-Kč ....
.....,ale proč ho utratit když jsou na trhu i jíné značky
Když jsem v loni začínal pátrat po skůtrech a přišel do obchodu a řekl svou představu co chci a že mám na to třicet tisíc, tak mi pan prodavač řekl: " Jó milej pane to co vy chcete je kolem sto tisíc a vejš. Tak jsem zařadil zpátečku a šel domů přemýšlet co s tím. Po čase jsem si řekl, že pořídím asi tedy nějakou Chinu kolem mých třiceti našetřených a z požadavků jsem slevil, protože to chci přece jen na ježdění do práce. Nedávno se vyloupl Hammer od Kontoy a to byla ta pravá volba. Zrazován nejen zdejšími členy a následném okouknutí na motosalonu bylo jasno. Nebudu si kupovat hračku na blbnutí a na ježdění do práce něco lepšího, a tím živit dva dvoukoláky. Abych se tedy dostal jak se říká k pointě. Někdo má z PCX orgazmus jen jak se na něj podívá. Nemluvím o jízdních kvalitách a zpracování. Mně se ta uzká kolečka také moc nelíbí a design také nepovažuji za něco super. Ale naskytla se mi příležitost koupit rok a půl starou PCX z najetím pouhých 2500 km. Vzal jsem si dva dny na rozmyšlenou a po jejich uplynutí bylo jasno. Dal jsem si "svoje" pro a proti hezky na papír, porovnal a druhý den ji šel převzít. A to jsem tip co nejraději kupuje jen nové věci....
Proč utratit prachy (60tis. co máš) když jsou na trhu jiné značky? Tak na to si musíš příjít sám. A myslím, že odpovědi dříve, nebo později najdeš.
A to, že ti tu někdo radí jinak, než si představuješ, nebo dokonce se ti posmívají? Tak to přejdi. I z těch "negativních" rad, či přízpěvků se da najít odpověď a vzít si z toho něco, třeba jen málo, ku prospěchu svému.
A až si vybereš skůtra a nemáš ještě helmu, tak si připrav na další dilemata
Já to projíždím už třetí den a už má z toho vlka a zapocený hemeroidy a to nemluvím o besti kedlubny Začal jsem s helmama kolem dvou tisíc. Včera to už byly helmy kolem čtyř a pěti tisíc. A dnes už pokukuju pohelmě za sedmičku. No nejeblo by to z toho?
Tak, tož asi tak. A kdo měl výdrž to přečíst až sem, tak díkes za pozornost. Měl jsem potřebu se tak nějak vykecat.