logitech píše:Tak PCX nechci na 100% , vypadá divně, hlavně ty uzká kolečka
Osobně si myslím, že dávat třeba za Hondu SH 70000,-Kč nebo Kymco Movie 65000,- (Kymco ani neznám, nechci neověřenou čínu) je zbytečnost, když "stejný" skůtr s 2letou zárukou mi udělá stejnou službu,
Vždyť Hondu SH vyrábí i BAOTIAN B125T-3A "Cyborg City a stojí jen 34900,-Kč což je o 30 000,-Kč víc !!!
Velice mě zaujal Keeway CityBlade 125ccm za 45000,- Kč - velice designově povedený skůtr
Ano, mám rozpočet cca.60 000,-Kč ,ale proč ho utratit když jsou na trhu i jíné značky
Urcite by som o kymcu nehovoril ako o cine. Je to sice korejska znacka ale ma vyse 30 rokov. Pokial viem tak kawasaki nakupuje od nich motory do skutra j300. Skor by som nesiel do keewaya. Precitaj si ake problemy maju ludia so silverblade. Aj tu na fore. A co sa tyka ostatnych znaciek.. Rozdelil by som to na japoncov a talianov. Talian je temperamentny, menej stabilny ale o to maksi a pohodlnejsi .. Co mam skusenost s yamahou napr tak riadenie, ovladanie, a jednoducho vsetko je ovela presnejsie. Take ostre. Ako ked porovnavas citroen a volkswagen. Nevravim ze jedno je lepsie nez druhe. To je o subjektivnom dojme. Neodsudzuj ziadnu znacku. Odvez sa. Precitaj parametre a cenu. Ak ti da motorka 10.9kw spotrebu 2.8 a nebudes sa na nej citit dobre.. Nekupuj si ju. [WHITE SMILING FACE]