zdar a silu, po velkych motorkach s kubaturou 600 a 1000 na kterych mam najeto pres 70 tisic za poslednich par let jsem je prodal a okouzlil me svet skutru, je to nepochopitelne ale je to tak
Budeme kupovat nejakou 125 kvuli manzelce co nema papiry a moc by chtela jezdit na dvou kolech, a svete div se, nemame to do mesta ale chceme s tim jezdit po cele CR a klidne i Alpy, uvidime jak to pujde. Zivit DL1000 co jsme meli pred tim se spotrebou pres 7 litru uz se nam nechce, i kdyz to byl idealni cestak, tak ted pokukujeme po nejake 125.
Prvni volba byla Honda PCX, ale na vetsi cestovani to ma myslim maly kola a to bude znat, cili druha volba je asi finalni a to SH125, neni to zadna krasavice a ani nohy neni poradne kam dat, ale je to overeny pracant, ma kufr v zakladu a podvozek robustnejsi nez PCX, tak to snad ve dvou i nejakej ten mirnej kopecek vyjede....
Jen ty povinny predrazeny prohlidky po 4 tisicich km me tam stvou, co slovek ucetri na palivu to musi castecne vrazit minimalne po dobu zaruky autorizaku...
Cinana nebrat, minimalne jeste nekolik let, Yamaha je nesmyslne draha, Bergman mi prijde taky cenove ulitlej na to ze jsou ty skutry tak nejak vsechny stejny, cili se asi brzy nekde potkame na silnici.
Zvazujeme jeste vzit rovnou SH150 i kdyz na to manzelka nema papiry, mozna by to u prislusnika ukecala, vzdyt je to prast jako uhod...