pro crhyTak vystihl jsi to přesně a dál to raději nebudu rozvádět, protože kdyby to moja četla tak ne že bych skončil v garáži, ale spíše někde pod mostem s bezdomovcama
jo jak člověk k ježdění jednou přičichne, tak je zle, je to jak droga...
Me je proti srsti vysolit 100 litrů za skútr jakékoli značky, ale prostě za něco, co alespoň papírově by melo stát za to, si nechají prodejci tučně zaplatit a v porovnáním s mizernymi platy je to fakt astronomicka suma. Ale víte jak to je se zavislaky...
ale jinak si myslím, že Kymco není špatné, reference jsou hodně dobré, navíc údajně motory Kymco se montujou do Kawasaki...
pro waikikDíky za pochvalu mých reportů, je potěšující, že to alespoň sem tam někdo zkoukne
Docela chapu, že tady na tomto foru jsou většinou aktivní přispěvovatelé příznivci Yamahy, teda vlastně to nechápu, myslím že jsou i jiné kvalitní a spolehlivé značky...
Jak jsem již zmiňoval, ojetinu ne, pouze nové, i kdybych měl držet třeba půl roku hladovku, tak si našetřím na nový
ostatně já i na výlety si vozím s sebou jídlo, šetřím kde se dá, ale stroj bych raději nový. Vím jak se k němu chovám a jak s nim zacházím, u ojetiny to nelze zjistit. A když vidím tady kolikrát jak někteří jedinci se svým strojem zacházejí, že pomalu jezdí po krosových tratích apod. Takový stroj bych po nikom nechtěl byť by byl za babku.
Dále, pro yamahu nejsem moc nakloněn i kvůli krátkému servisnimu intervalu, tuším 3000km nebo tak nějak. Také nemam poblízku seriózního prodejce se servisem. Je tu sice kousek ode mě zizi v Trnávce, ale na něj nejsou nejlepší reference, navíc ani při osobní návštěvě pan majitel zrovna neoplývá ochotou. No a jezdit servisovat někde po čertech to je pro mě dost složité.
Takže já vybírám i podle prodejce, servisu atd., z čehož pro mě nejdostupnější vychází moravamotors Valašské Meziříčí, u nich buď to Kymco Downtown 125 a nebo případně bych možná šel i do Honda SH 125. No a jak jsem psal, zaujal mě na výstavě v Bratislavě Piaggio Beverly, prodejce bych měl v Hranicích. Ale větší obavu bych mel jít právě do toho Beverly už kvůli náhradním dílům. Kymco tohle má poreseno poměrně dobře, Němci si to určitě lépe pohlídají...
Ufff, to jsem se zas rozepsal, omlouvám se za ty slohové práce