Zdravím všechny
V prvé řadě bych chtěl poděkovat všem, co se podíleli na této diskuzi. Musím se přiznat že mi ta diskuze poměrně otevřela oči. Já nebydlím ve velkém městě. Bydlím v okrese Blansko, tudíž samá menší dědinka. Ale rád jezdím do moravského krasu který mám za rohem, a jsou místa, kde jsou slušné kopce. Tak že vyloženě městský skůtr nemá opodstatnění.
No, vypadá to, že Honda PCX je jasná volba. Ale má to háček. Tady často prší a ty kapotáže jsou slabé. Jen se ještě zeptám. V recenzi na tuto hondu píšou, že při stisku zadní brzndy začne sama brzdit i přední brzda.
Není to nebezbečné? Já bych měl hrozný strach, že se něco pokazí a že ten předek přibrzdí moc a poletím přes řiditka.
Nicméně přiložím ještě pár údajů. Chci abych na silnici nebyl brzda. hlavně do kopců. Moje váha je 74 kilo. Jezdí se mnou i padesátka. Občas bych chtěl vyjet s manželkou. Váha 54 kilo. Hranice 70t kč nemusí být přesná.
Dostal jsem od Vás hodně tipů což je paráda. Ted studuji a studuji. Jeden stroj lepší než druhý.
Díky, díky.
PS: Možná by si kde kdo řekl, co je na tom vybrat skůtra, ale pro mě je to opravdu těžké. Ale vyberu na 100%.