alli77 píše:Kymco Agility City 125 nebo Yamaha X-Max 125?
čemu byste prosím dali přednost na dojíždění do práce 2 x 30 km?
Nové Agilitě nebo bazarovému Maxovi?
Podle tvého zadání jednoznačně bych volil nový skútr KYMCO Agility City 125 i podle své vlastní zkušenosti. Před rokem jsem řešil podobné dilema, sice jsem se nerozhodoval mezi Yamahou X-Max 125, ale mezi jinými stroji, a nakonec jsem se rozhodl pro Agility City. Své zkušenosti tady nebudu rozepisovat, to bych se jen opakoval, stačí když si klikneš na odkazy v mém podpisu pod čarou, tam se dočteš vše, příp. tady na foru je samostatné vlákno věnované skútru Agility City, tak si to pročti, pokud by tě o tomto skútru ještě něco více zajímalo, klidně mi písni třeba i v SZ.
Jinak pokud bys chtěl na skútru podnikat i delší a časté výlety, tak bych ti spíše doporučil tu Yamahu X-Max125, to už je přeci jen jiná třída. Nicméně já Agility City 125 prvotně kupoval taky jen na dojíždění do práce, no a nakonec jsem s ním podnikl loni celou řadu výletů, některé i dost dlouhé, v jednom dni jsem klidně najel i přes 400km bez problémů, ale to se dočteš v mém deníku.
Prostě chce to zvážit, na co budeš primárně skútr využívat, rozhodně doporučuji osedlat, ideálně pokud je možné i nějakou projížďku a nakonec se stejně rozhodneš podle toho, co ti více sekne. Názory zde diskutujících nemusí být pro tebe směrodatné
Pro dukonTak jsem se díval na ten odkaz, co kdosi prodává Agilitku, no někdo vesele použil mé video k propagaci svého zboží, to je dobrý fór