od amaize » 08 led 2014, 18:08
cituji wenzla:za pojede na super xmaxu zmrzly na kost, pomoceny a nebo bude.....
tady na to musím reagovat jelikož mám X-Maxe a vůbec se nestotožňuji s tvým konstatováním , ještě jsem nepromrzl asi to bude tím , že jej mám a za loňský rok 8000 km v počasí nepočasí a výlety řádově i skoro 600 km za den - na nemocenské jsem nebyl a bundu mám Cycle spirit - né není to značka pro cyklisty , chrániče "všude" vč.vyjímatelné termovložky, Roleff džíny kevlary podšité od pau pod kolena cč.chráničů , bederák Nerve - stavitelný , kukla + thermo kukla , thermo spodky Epister a Uvexka BOSS Polavision - usp.pro brýle , větší kufr nepotřebuji X-Max je skůtr z asi nej..větším ukl.prostorem + Bag EVOG mezi nožky , a opěrka , na to mi řádově stačilo 20000 ,- takže bych řekl , že se dá pořídit výbavička levněji , než píšeš , Motozem,Motogaráž a další , na výběr je toho dost , ale máš pravdu v tom , že se i takové peníze do toho dají vrazit a kdo chce ať je dá , tomu nikdo nezabrání
a Pet69 bych poradil : pokud máš 5000 éček a chuť investovat do skůtru 125 , protože nemáš plné noty , - tak si to nech pořádně projít hlavou a kup si raději MP3 LT se kterou můžeš vyjet za hranice a né jen do ČR , dneska už bych to udělal taky , a chystám se na to , a co se týče kubatury 125 tak já s tím nemám problém , jde jen o to na co chce člověk dosáhnout a na co se cítí
Naposledy upravil
amaize dne 08 led 2014, 22:15, celkově upraveno 2
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám
05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km
S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl