Gullwing píše:No vy jste toho Zoomra rychle odstřelili. Jinak i holkám sluší viz: http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40018
Myslím, že je tady taky registrovaná,...
CSholka píše:Jenže ten článek v ČMN o Zoomerovi psal nějaký mamlas, co ten skútr neviděl ani z dálky. Těch 20 000 je naprostá kravina. Stačilo vyměnit variátor za 2000 a rychlost se změnila tak, jak píší. Nedělali jsme žádné změny v CDI ani výfuku. To je tak, když se sejdou dva odborníci, co ví o Zoomerovi asi tolik, co já o první mrkvi ve vesmíru.
wictor píše:CSholka píše:Jenže ten článek v ČMN o Zoomerovi psal nějaký mamlas, co ten skútr neviděl ani z dálky. Těch 20 000 je naprostá kravina. Stačilo vyměnit variátor za 2000 a rychlost se změnila tak, jak píší. Nedělali jsme žádné změny v CDI ani výfuku. To je tak, když se sejdou dva odborníci, co ví o Zoomerovi asi tolik, co já o první mrkvi ve vesmíru.
Se hned nerozčiluj sice sem ten článek nečet, ale třeba se jenom někdo upsal o 0
láďa píše:tak hoši a máme to.jedna z něžnější části populace nám to vysvětlila ,vzhledem k tomu že Zoomera má a nenajezdila s ním za rok zrovna nejmíň,tak určo ví o čem mluví!každopádně Namka je pražanda a bude brázdit zase Prahu,nevím jestli je na to Zoomer ideální.žádný plasty,relativně nízký posed,s tím se v koloně ztratíš jak nic,měl bych obavy že mně někdo brzo sestřelí.ale je to jen moje úvaha
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků