Ahoj všem tady.
Rád bych si koupil skůtříka především na cestování z jara do práce cca 30km tam a 30 zpátky a pochopitelně na projíždky.
Chtěl bych něco trochu živějšího a aby moc nežral.
Už delší dobu uvažuji nad Aeroxem bud 50 nebo 100 vkou, anebo nad Peugeot Jet Force 125, nebo nějaký skutr Honda-kterou Hondu skutr srovnatelnou s Aeroxem by jste ještě poradili ?
Jaký je mezi těmito skutry rozdíl at je to poruchovost, žravost, který je živější ? který by jste mi doporučili ? ještě tu podotýkám že se v tom absolutně vůbec neorientuji, vybíral jsem jen podle vzhledu, uvedené se mi vyloženě líbí, ale nevím jaký je rozdíl mezi karbecem či stříkačkou, do čeho z toho raději jít, jen ještě podotýkám že by pro mne byla optimální cena tak 20 nejvejš 30 tisic Kč...seženu za ty prachy vůbec nějakého schopného ???
Jaký je rozdíl třeba mezi Aeroxem 50 a 100 ? Jak jezdí ty 50tky ? kolik se s tím dá jet ? který ze všech mnou jmenovaných je dvoutakt a který čtyřtakt, co z toho je lepší .. dvoutakta čtyřtakta, není čtyřtakt lýný, jede trochu ???
No a ještě bych vás tu rád poprosil zdali víte o někom tu z Ostravska a velkého okolí, kdo je fakt seriozní a prodává skůtry dovezené ze zahraničí (já jsem na netu nic nenašel) a kompletně je zgenerálkuje tak aby byl připravený na sezonu ?
Případně pokud by se našel někdo tu z fora kdo mého vysněnýho skutříka prodává, tak můžete něco nabídnout.
Předem moc děkuji za každou vaši radu...