od sedli » 03 srp 2010, 22:28
no dívej já sem koupil ojetej scoot 15 let starej, vůbec jsem tomu nerozumněl, technice jak co funguje už vůbec ne ale pomocí netu a všeho jsem se do toho ponořil a teď je to můj velkej koníček...skoro rok jsme s tím měl problémy jak sviňa, nakonec to končilo výměnou celýho karbece a v zimě jsem si sám rozebral scoota a vyměnil kroužky. Na jaře teď jsem si ho krásně zajel, srazil spotřebu dolů a nemám jedinej problém..stálo mě to cenu za kterou bych koupil sotva novou slabou čínu 125 a sem spokojenej teď...v práci a od kamošů jsem projížděl číny a nemůžu si teď svůj scoot vynachválit. Ale jestli se v tom nechceš vrtat kup ojetej a ještě do něj pár tisíc vraž do servisu a máš to...díky tomu že jsem koupil jetýho jsem poznal všecky díly jak co valí, všecko si na tom udělal sám a jsem spokojenej..až na ty spotřební věci na který furt nejsou peníze protože chci mít radši na co jezdit(pneu, nová baterka atd.)..když vidím kámoše na čínách vychvalují si záruku ale stejně už si hledají čím by to vytunili že to nejde a nakonec to prodávaj a prodělaj
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125