Ahoj chlapi. Procitam tohle forum a pochopil jsem ze jse tu sami borci, ktery se nemusim bat pozadat o radu
Projizdim recenze, sbiram nazory a kdyz uz si myslim ze jsem rozhodnuty, objevim neco dalsiho..
Proste:
- chtel bych neco na hranici mezi cestovnim a mestskym skutrem. Proste aby 500km dlouha cesta nebyla vopruz a zaroven se tim dalo propletat Prahou
- nikdy jsem skutr nemel .. jen dve slabsi silnice
- zaroven jsem trochu zhyckanej a rad bych dobrou vybavu z pohledu ridicova komfortu (prihradky, knoflicky, pohodli ..), tak z pohledu technicke vybavy (bohata pristrojovka, svetlo v kufru ..atd) .. placam blbiny, ale snad chapete co myslim
- bydlim kousek za Prahou a budu na tom jezdit do prace v Praze, coz znamena nejdriv dalnici a pak hustej provoz centra
- chtel bych aby se toho nebala manzelka a aby se ji dobre sedelo na miste spolujezdce
- chtel bych asi radsi novou motorku, nez bazar
- mam (jen) cca 100.000 (+/-)
- moc se mi nechce pod kubaturu 300ccm
- nechci zadnou Cinu
- merim jen lehce pres 170cm
Prvni jsem objevil SYM Citycom 300 a docela me zaujaly pozitivni recenze a dobra cena. Ale prijde mi obycejna.
Pak jsem nasel Aprilia SR Max 300 a moc se mi libi. Ale zas ji tolik lidi nechvali a vybavu ma snad horsi nez ten Sym.
Samozrejme jsem neprehledl Burgmana 400, kterej je sice sirokej, ale jinak se mi zda idealni. Jenze je drahej.
Kymco Downtown 300i me zaujal v tomto srovnani - http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni-testy/kymco/kymco-x-sym-x-tgb-aneb-tri-tristovky-16086.html
No proste nevim. Navic odjizdim o vikendu na dovcu a doufal jsem ze uz pojedu na novym mazlikovi
Poradte, prosim! Diky predem.