Je potřeba vědět, co od toho čekáš a jestli budeš jezdit sám nebo s baťůžkem, dálky nebo kolem komína...... Oba mají své, někdo by bral T - maxe, někdo zase burgoše, asi tam bude i rozdíl ve váhách, těžko radit. Já bych nic jiného nechtěl, jsem spokojenej.
otíku..keď ide len o kolená nie je čo riešiť ..posadiť sa a uvidíš..jednoduchšie než siahodlhá diskusia..niekto može mať 182cm a 100 kilo..a niekto 180cm a 70 kilo každému sa na tom bude sedieť inak..vermi až budeš sedieť 100km až potom budeš vedieť či si sa správne rozhodol...na vlastnej koži..ehm..za... a je úplne šumák či za Tebou niekto sedí alebo máš za krkom prievan...
Tak na burgošovi se svou výškou určitě starosti s nohama , kam snima mít nebudeš, na Maxovi jsem neseděl, tak nedovedu posudit. Jak píše Miro, sedni a hned víš jak a co....
Naposledy upravil Polda dne 18 úno 2009, 21:20, celkově upraveno 1
mám zamluvenýho T maxe ročník 2008 do konce týdne za ještě relativně dobrou cenu, tak proto tak urgentně sháním informace Ročník 2009 již bude podstatně dražší
Třeba v Kameňáku (www.primotorbike.com) maj jak B650 tak i T-maxe vedle sebe. Tak si tam můžeš sednout na oba hned po sobě. Na nějaký testovací jízdy to teď nevypadá,....