to máš pravdu že končej ale zatim nikdo neví kdy ja jsem domluvenej na leden takže to vypadá že minimalně do sezony tam budou a pak jak sem se s nima byvil tak se jen přestěhujou už prej maj i něco vyhlídlího jen čekaj na prachy od dalnic za vykoupení a jdou nato motocentrum vedle silně vyprodávaj ja koupil helmu vyklopnou cabergka zlevněnou z 3790 na 2600 a to už ujde a tata něco podobnýho s bundou ale už tam toho moc nemaj ale jestli něco scháníš tak se vyplatí tam dojet zatim fungujou normálně
tak panové tak bneska to burgos odsral prominte my ten výraz ale povedlo se my ho krásně roztstřelit v celku mě ani jemu nic není já jen zlomemá ruka burgoš je natom huř veškery plasty na předku jsou v řiti i s plexi tada svetlo je ok nevite o někom kdo by to moch mít doma prodad by to za rozumnej peniz jsem z jihu nebo kdyby si někdo chtěl přez zimu hrát tak prodám tak jak je
[quote=Polda]Radata, to se ti opravdu povedlo, co tě osvítilo, že si to vytáhl ven? Už by si mohl mít vtěch letech trochu rozum.[/quote]
Jinak ti moc dlouho nevydržel, měsíc si ho měl?
už scháním věci ale jde to pomalu a jsou to fakt dardy asi to dam dohromady jentek aby to drželo pohromadě a postupně budu dodělávat a jezdit a nemá někdo v garáži nějakej kousek kterej by se my hodil a neprodal by ho za nějakej rozumnej peníz ted mě asi nejvíc trápí plexi a přední blatník a pravej blinkr zbytek zdratuju.
Ale nejlepší to bude udělat jak píšeš.Zdrátovat co se dá a nakoupit jen to nejnutnější. Protože to takhle najednou by to byla docela darda.(nemnělo by se to psát ale co to nějak uhrát na pojišťovnu Pov.ruč.) Jinak jsem nepostřehnul... To ti podklouzlo přední kolo na štěrku???
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p