past92 píše:dej podrobnosti. Vzhled, prodejce, rozhodně to chce slyšet. Myslím že už je to ten typ co má zadní světla jak mercedes C kalsse
Má to kufr, co gumy ? Tyhle drobnosti u prodeje cenu neudělaj, ale pro tebe je to výhra, oddálíš tím další výdaje.
Pokud je to zkouknutí pro tebe z ruky tak dej info, jsme tu z různých koutů republiky. Někdo na něj určitě rád koukne a poví co a jak.
Jinak pokud je to zveřejněná cena, určitě se dá ještě nějakej ten pětník srazit. Sezóna je v plném proudu, neváhej ať se s námi ještě svezeš
Nesnáším, když někdo somruje a pokouší se srážet cenu. Když jsem prodával skútr, tak neustále někdo volal a somroval, zkušel to. Z takovými zoufalci vyjebávám. Právě když je daná cena, tak je daná. tzn. mám na to / nemám a ciao. Jeden takovej idi.... mi volal a říkal mi, že je od někud cca 200km daleko, ať zlevním, abych mu pokryl náklady na cestu. Jsem mu řekl, že kdyby byl z Ukrajiny, jestli by to nechtěl rovnou gratis... Skútra jsem nakonec pochopitelně prodal za mojí původní cenu. Omlouvám se, že je to mimo téma, ale tohle mě nadzdvihlo...
Jinak, abych diskutoval k tématu, rozhodně doporučuji B400 2003+ Lépe si počkat a ještě krapet našetřit. Neprohloupíš.