od Rady » 19 led 2010, 17:57
Podivej presne tohle dilema jsem pred casem mel i ja, cena rozhodla a take jsem nakonec sel do B400. Po roce jsem si na srazu pujcil B650 a byl jsem unesen z jizdnich vlastnosti a pohodli. Zmizelo vlneni podvozku, perfektni brzdy, vetsi kola lehce prekonavala nerovnosti, sedadlo je vys a dal od rizeni a mne tak prestala bolet zada. Jezdis max. na ctvrt plynu, zadne honeni otacek, predjeti je otazkou okamziku, kdezto u B400 uz musis zvazit jestli to stihnes a obcas se najdou hajzlici co si te vychutnaji.
Nebudu rozepisovat dal sve pocity, protoze to chce vyzkouset osobne. Nerikam, ze B400 je spatna volba, ale ja mam motorku na cestovani a ne na jezdeni do kramu. Ten diametralni rozdil mi zustal v podvedomi a tak jsem nakonec B400 proda ( se znacnou ztratou) a sel do B650. Kdybych to udelal zrovna, tak jsem nemusel tolik nakonec prodelat.
Cestovani neni hodina jizdy, ale vetsinou nekalikahodinove jezdeni po cely vikend a pri tve vysce a mych zkusenostech ti B400 nedoporucuji. Je urcena spis pro mensi postavy a nad 180 uz podle mych zkusenosti moc pohodlna neni.