od Daelimek » 19 úno 2007, 17:53
[quote=Cpujky][quote=Daelimek][quote=sharkcom]Mno já mám 50tku yukinu 4-takt a při mejch 60-ti kilech uhání docela slušně. Samozřejmě je to můj subjektivní pocit ale mě to stačí. Na křižovatce čekám na auta já, né oni na mě.[/quote]
Jo já mám 65kg a taky to se mnou jelo pěkně,říkám na rovince a z kopce,se to rozjede hodně svižně a celkem to uhání,ale jakmile byl kopec - hoovo.Možná to bylo i tím že skútr nebyl úplně zajetý,celkem mi Rally-čko stačilo,ale kolikrát mě bylo trapně když mě do kopce předjídí Simson...na rovince to ale byl "král" :rolleyes:[/quote]
A co jako ze te predjizdel simson!!!Asi nevis co je to za stroj. 3kW dvoutakt s prevodovkou...to jezdi jak raketa...kopce krasne na 3ku 45-50!Ale abych tady taky napsal neco k tematu...
Jasne ze ti 50 4T bude stacit,ale nesmis sednout na neco silnejsiho.To uz by ti pripadalo slabe.Ale to same ude u cloveka co ma namakanout 50tku a sedne na 125 nebo 250.Ja si myslim, ze do mesta a takoveto popojizdeni je to sqele...ma to fakt malou spotrebu kolem 2 litru.Vlk treba na dlouhem kopci me s jukinou predjel a to mam skoro 2,5x vetsi vykon:) (mohly za to u me ojete valecky,ale i tak)Kdyz tomu motoru das cas a podminky,tak se rozjede...[/quote]
No ta výbava nejlevnějšího Ludixe je fakt k smíchu,zlatej fichtl...já myslel to,že když jse m jel do kopce s Yuki,tak mě bylo na tom trapně,že mě předjížděl i ten blbej Simál,takže ono 4T ano,ale nikoliv za každou cenu...záleží na morfologii terénu,kde člověk bydlí...ale když jsem měl Malagutiho (Centro - seriovka - 70ccm) a když se teda uráčil jezdit,to bylo panečku...ten neznal kopce... :rolleyes: