Skůtr VENTUS

Rady a doporučení před nákupem nových i ojetých skútrů

Re: Skůtr VENTUS

Příspěvekod Mojda » 22 říj 2009, 18:03

risa píše:Já můžu tento skůtr jen pochválit, i když na něj tu čtu negativa, že je to čína apod. Kdo má v dnešní době na značkový a když se na to podíváš, je to to samé, jen tam má nalepenou nějakou značkovou samolepku.
Já i mí známí jsme kupovali skůtr od http://www.moto-ventus.cz a nemůžu si ztěžovat.Kyt na to také super.Takže hurá do něj a nenechte se ovlivńovat kecy ostatních.Že je to nespolehlivý číňan a ruce pryč, apod. Prodejci super, záruka také, opravy a garančka jasná....kdykoli se mi to hodí

Mně docela zaujal ten kyt. To asi nebude " kit ", kterým se zvyšuje výkon nebo jízdní vlastnosti, ale opravdu kyt, jestliže se ví, že z tohoto superskůtru něco už od novoty odpadává. No potěš !!! Ta fabrique určitě ví, co dělá. :shock: :oops:
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Mojda

1500+

Reputace: 246
Skútr / moto: mrňavá Aprilka

Příspěvekod MikyMiky » 22 říj 2009, 19:39

Drahý Riso, na to že máš na SF teprve dva příspěvky jsi se docela rozjel. Nejprve si přečti pravidla skutrfora - faq.php?mode=rules#f0r1 a pak se chutě pusť do příspěvků.Prozatím jsem tvé příspěvky pro nevhodné chování smazal
MikyMiky

500+

Reputace: 0

Příspěvekod Spifly » 07 úno 2010, 16:46

Ahoj už nákej ten pátek mám skůtra konkrétně ventus grand a jsem sním zatím docela spokojenej.
Spifly

25+

Reputace: 1
Skútr / moto: Yamaha x.max 125 2011

Příspěvekod COKOUN » 07 úno 2010, 17:03

zas pomsta z činy jen pod jiny jmenem :evil: :evil:
COKOUN

50+

Skútr / moto: MAJESTY 400

Příspěvekod tomiktom » 07 úno 2010, 19:01

Skútr do 30000 nový je jedno jak se jmenuje musí být z Číny v evropě by to nezvládli vyrobit snad ani , jedině že by zaměstnanci nechtěli výplatu :-) a to asi nehrozí
Ventus je pouze obchodní jméno Polska , samozřejmě kdyby někdo chtěl skútry si objednat z názvem České Republiky a objednal celý kontejner přijde mu aji s jeho potiskem .
Pokud chceš nový a nevadí ti že to nebude žádný drak tak si vyber skútra třeba Ventus ale doporučuji 12kola na tydle výlety , pokud by si chtěl značkového tak nějaký Peugeoty jsou taky kolem 30000kč samozřejmě nebude to žádný JetForce ale nějaký v-clic Ludik atd. potom Yamaha Jog není moc drahá ale chce to zvážit na co všechno to bude pokud jenom na ježdění do práce tak každý skútr je lepší jak šlapat na kole :)
http://www.scooterclubolomouc.cz srazy a vyjížďky v Olomouckém kraji

http://www.skutry-levne.cz
Servis a Tuning skútrů a čtyřkolek
Prodej tuningových dílů na všechny skútry
tomiktom

Prodejce/servis

Skútr / moto: Malaguti F12R
Tuning / úpravy: Lehce naleštěnej a nějaký ten výfuk a vario

Předchozí

Zpět na Rady před nákupem skútru

• Podobná témata