Tak konečně mám SPZ.......tak tady píši jak to probíhalo s mojím Piaggiem X8 400 i.e.
PÁTEK 1.den jsem zajel na STK tam to zkontrolovali a řekli že po víkendu se tam mám zastavit.
PONDĚLÍ 2.přijedu na STK a vše vyřízeno technická stála 1500 kč a vypis 2000kč. Bylo to kolem 2 hodiny tak jsem chtěl stihnout do Jeremiášovi, přijedu tam pojistil jsem si to a zbývalo asi 15 minut do zavírací doby tak jsem to zkusil prišel jsem k okénku a řekl mi že mam příjít zítra......(chapu že bylo 10 minut do zavíračky ale nechapu že proces který trvá 5 minut tak že mě pošle pryč) takže jsem tam šel až ve středu protože v uterý jsem pracoval.
STŘEDA 3.den takže vše vyplněné z domova jsem předal a během 3 minut jsem šel domu a o 2000 lehčí poplatek za SPZ 500 kč a rozhodnutí že mužu jezdit na silnicích 1500kč a za tyden mam přijít podepsat správní řízení.
STŘEDA ZA TÝDEN 4.den přišel jsem k okenku předložil občanku pán mi řekl že mi bylo vyhověno a že to musím podepsat a zítra si mužu přijít pro SPZ
ČTVRTEK 5.den u okénka jsem řekl jméno a bylo mi vše vydáno takže náklady 5500kč ale vše probíhalo v pořádku až na mírné zrdžení 2 den