oldie máš to teda velkú dilemu asi takú ako som mal ja.Začalo to skútrom,ktorý som potreboval na jazdenie do práce tak som si spravil "A" a kúpil som si PCX v r.2010 to ešte bolo potrebné.Potom som okrem povinnej jazdy do práce a jázd po meste začal chodiť na výlety najprv krátke potom dlhšie a na moto dovolenky a neprešiel ani rok a už som začal šilhať po niečom väčšom a keďže k rýchlostným motorkám som vzťah nemal tak som si kúpil chopper.Chcel som niečo na komótnu jazdu a toto mi vyhovovalo ale:nedá sa tam nič na dlhé cesty nabaliť a je to trochu ťažký stroj a musí sa kvaltovať tieto veci som si uvedomil až keď bola Honda Shadow v garáži ale aj tak mi učarila a je to proste relax pre chlapa v mojom veku ideálny.
Po ďalších dvoch rokoch som PCX vymenil za X-Max 250 ktorý už na dlhšie cesty je a dá sa tam všetko nabaliť ale stále mi chýba tá rýchlosť pri dlhých presunoch ako minulý rok do UK a tento do Chorvátska.No a keďže mám v garáži aj synovho Horneta ktorý on čoskoro vymení za kočík vyzerá to že mi aj on prischne a tým pádom budem mať ako sa povie po vašom "vystaráno" Sedel som na tom iba jeden krát aj to na synove naliehanie aby som to vyskúšal tak sa stalo a neviem ale stále ma to zvádzalo pridávať a toho som sa chcel vlastne pri prechodu z auta na motorky vyvarovať.
Takže je to červík ktorý ťa bude hlodať stále či budeš sedieť na čokoľvek,stále budeš po niečom bažiť, a taký mi ľudia sme,stále chceme to čo nemáme
Prajem šťastnú voľbu vo výbere