Tak jo děkuju za odezvu.
15 000,- opravdu není moc velká částka, ale víc do toho vrážet nechci a dost dobře ani moc nemůžu. Mimochodem, jaká je podle vás tak optimální částka na skůtra?
Docela mě překvapilo až takové zamítnutí těch 50tek, počítal jsem, že za těch 15litříků by se spíš v tomto objemu dalo něco vymyslet... Mimochodem - co si myslíte o tom Piaggiu Fly jak jsem tam dával? (subjektivně se mi totiž dost líbií...
)
Jinak souhlasím, že vybrat něco v této relaci je a chce kumšt( proto jsem se taky zeptal
. Asi máte pravdu, že to už chce brát stroj se známou historií( a stavem). Proto mě tady docela zaujala nabídka Mattyho46 na Majesty 150
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-majesty-150/yamaha-majesty-150-428381.html Je to ona? Co jsem tak koukal, tak Matty46 skůtrům rozumí, takže snad by nenabízel něco špatnýho...
A můžu se tě rovnou laicky zeptat - ty dráty pod tím sedlem - co to je, nemá to na něco vliv? Nemůže to vadit na technické? Příp.dá se to nějak zakapotovat? Km opravdu sedí? Vidíš na tý mašině třeba něco problematickýho do budoucna, co by si žádalo větší investici? A myslíš, že je dobrá i na naučení - od autoškoly jsem na motorce neseděl...
Ještě asi napíšu té na inzerát té druhé Majasty, je to v Praze, takže za okouknutí nic nedám...
Jinak líný fakt nejsem - kolo mám zařazený jako křížový trénink, takže za rok na něm něco najezdím