TUNER píše:Aeroxe bych vyřadil kvůli rozměrum a Hondu s Peugeotem kvůli motorum,pokud chceš dál upravovat na 70 ccm.
Takže souhlas s Aprilií,Gilerou a případně Piaggiem... Inzerátů je na motoinzerci,tipmoto a nebo motorkářích celkem dost,stačí si vybrat podle ceny kterou chceš investovat. V každym případě koukej aby to mělo vodní chlazení,což neni u Aprilie a Piaggia vždy podmínkou.
Seti píše:Napíšu ještě něco, z mého pohledu negativního: jezdil jsem dřív všude možně, cesta/necesta, na všelijakých Stadionech, Pionýrech, Simsonech a Babettách a pěkný skútr je oproti tomuhle všemu tak trochu "leštěnka". A tak se musím přiznat, že jsem zatím neměl moc odvahy s tím třeba jezdit po lese mezi stromama, anebo někde po mizerné polní cestě.. Prostě na houby nebo ryby to moc není, ani to k tomu nemá odpovídající úložný prostor. Je to spíš na levné přibližování do práce s batohem na zádech a tak. Ale to chceš.
bikerxx píše:Ahoj,obracím se na vás s touto prosbou.Vybírám skútra na cesty do práce´cca 30 km denně (tak 2x týdně).50 (update 70)ccm nebo mne limituje řidičák.Měřím cca 185 cm,řeším tedy trochu mimo technických kritérií i rozměry,abych se na skútra složil.Vybírám zatím z těchto-Yamaha Aerox,Honda X8R,Gilera SP,Aprilia SR,Piaggio NRG,Peugeot Speedfight.Abych nemusel všechny objíždět a zkoušet,podělte se prosím se mnou o svou pozitivní i negativní zkušenost a poraďte.Místní diskuze zatím doporučují Gileru a Aprilii.A pokud o nějakém skútru na prodej nyní víte,mám i inzerát na koupi.Díky moc za rady i upozornění.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků